Áraink

I. Gyógypedagógia, logopédia
 
Szakvéleményírás: 5000.-
Egyéni fejlesztések: 5000.-/45 perc
Páros fejlesztések: 3500.-/45 perc
Csoportos fejlesztések (3-5fő): 3000.-/45perc
Szülőkonzultáció: 5000.-/45-60perc
Nyelvlökéses nyelés terápiája: 3000.-/30perc
 
II. Autizmus specifikus fejlesztés
 
Egyéni terápia: 6000.-/45 perc
Csoportos terápia (létszámtól függően): 4000-5000.-
Szülőkonzultáció: 7000.-/alkalom
 
A foglalkozások árát minden hónapban előre kérjük rendezni attól függően, hogy az adott hónapban előreláthatóan hány foglalkozás lesz megtartva. Részleteket lásd alább:
 
 
Tájékoztatás a havidíjas rendszerről
 
1.    A havidíjat minden hónapban előre, egy összegben kérem rendezni. 
 
2.    A kiszabott összeget legkésőbb minden hónap 10-ig az adott hónap első foglalkozásán kérem személyesen készpénzben rendezni! Ellenkező esetben az Iskola-Vár munkatársai nem kötelesek megkezdeni a kifizetetlen foglalkozást.  
 
3.    Az Iskola-Vár munkatársai miatt meghiúsuló foglalkozás esetén igyekszünk személyi helyettesítést, vagy pótlási lehetőséget biztosítani. Amennyiben ezt nem tudjuk megszervezni, akkor az adott foglalkozás teljes ára levonásra kerül a következő havidíjból.
 
4.    Amennyiben családi-, vagy egyéb okok miatt nem tud megjelenni nálunk a gyermek, akkor azt az érintett foglalkozás előtt 24 órával kérem valamely munkatársunk felé jelezni, ellenkező esetben a foglalkozás teljes díja felszámításra kerül.
 
5.    Amennyiben egy gyermek egymást követő 3 alkalommal nem jelenik meg a foglalkozáson, s erről az Iskola-Vár munkatársai nem kapnak a szülőtől értesítést, akkor a neki fenntartott időpont más gyermeknek kerül kiadásra.
 
6.   Pénzt semmilyen körülmények között nem áll módunkban visszaadni.
 
A gyermek számára kiadott fix időponttal párhuzamosan a gondviselő elfogadja a fizetési szabályzatunkat, s a terápiák ideje alatt annak megfelelően jár el.