Gyógypedagógiai vizsgálat: 5500.-/60 perc (3-5x60 perccel érdemes számolni)
Szakvéleményírás: 5500.-
Egyéni fejlesztések: 5500.-/45 perc
Páros fejlesztések: 4000.-/45 perc
Csoportos foglalkozások (3-5 fő): 3000.-
Szülőkonzultáció: 6000.-/45-60perc
 
A foglalkozások árát a terápia első hónapjában alkalmanként is lehet rendezni. Ezt követően, - ha el tudunk köteleződni egymás mellett- , akkor a fejlesztések ellenértékét minden hónapban előre kérjük rendezni attól függően, hogy az adott hónapban előreláthatóan hány foglalkozás lesz megtartva. Részleteket lásd alább:
 
 
Tájékoztatás a havidíjas rendszerről
 
1.    A havidíjat minden hónapban előre, egy összegben kérem rendezni. 
 
2.    A kiszabott összeget legkésőbb minden hónap 10-ig az adott hónap első foglalkozásán kérem személyesen készpénzben rendezni, vagy banki átutalással az Iskola-Vár Képességfejlesztő kft. ERSTE Banknál vezetett számlaszámára elutalni. Ellenkező esetben az Iskola-Vár munkatársai nem kötelesek megkezdeni a kifizetetlen foglalkozást.  
 
3.    Az Iskola-Vár munkatársai miatt meghiúsuló foglalkozás esetén igyekszünk személyi helyettesítést, vagy pótlási lehetőséget biztosítani. Amennyiben ezt nem tudjuk megszervezni, akkor az adott foglalkozás teljes ára levonásra kerül a következő havidíjból.
 
4.    Amennyiben családi-, vagy egyéb okok miatt nem tud megjelenni nálunk a gyermek, akkor azt az érintett foglalkozás előtt 24 órával kérem valamely munkatársunk felé jelezni, ellenkező esetben a foglalkozás teljes díja felszámításra kerül.
 
5.    Amennyiben egy gyermek egymást követő 3 alkalommal nem jelenik meg a foglalkozáson, s erről az Iskola-Vár munkatársai nem kapnak a szülőtől értesítést, akkor a neki fenntartott időpont más gyermeknek kerül kiadásra.
 
6.   Pénzt semmilyen körülmények között nem áll módunkban visszaadni.
 
A gyermek számára kiadott fix időponttal párhuzamosan a gondviselő elfogadja a fizetési szabályzatunkat, s a terápiák ideje alatt annak megfelelően jár el.