Akik segítenek:

Medve-Bederna Tímea

+36704131674

Tanulásban akadályozottak pedagógiája szakos gyógypedagógus és logopédus vagyok. Több, mint tíz éve foglalkozom különböző tanulási nehézségekkel küzdő gyermekekkel. Több éves nevelési tanácsadós tapasztalatomra támaszkodva várom komplex képességvizsgálatra a hozzánk jelentkező gyermekeket, hogy aztán a kollégáimmal és a szülőkkel együtt jelölhessük ki számukra a legcélzottabb- és maximálisan személyre szabott terápiás útvonalat. 
Leginkább egyéni fejlesztés keretein belül segítek a figyelemzavarral-, írási- és/vagy olvasási nehézséggel,- beszédészlelési zavarral, vagy dadogással küzdő gyerekeknek, valamint egyéni és kiscsoportos formában az iskolára való felkészítésben is tudok segíteni. Felső tagozotosoknak tanulástechnikai megsegítést is vállalok egyéni- vagy páros fejlesztés keretein belül. 
A foglalkozásaimat szerda délutánonként tartom, a vizsgálati időpontokat pedig előzetes egyeztetés után tudok kiadni. 
 

Rezeli Zsófia

+36307582410

Tanulásban akadályozottak pedagógiája szakos gyógypedagógus vagyok. A foglalkozásaimat csütörtök délutánonként tartom. 

 

Szász-Dobos Dalma

 +36304540147

Logopédia szakos gyógypedagógus vagyok. Idén ötödik éve, hogy az óvodás és kisiskolás gyerekek, ill. szüleik számára egyéni és/vagy kiscsoportos formában logopédiai terápiát, tanácsadást adok. Szeretettel várom azokat 2-2,5 éves gyerkőcöket és szüleiket, akiknél az anyanyelv-elsajátítás nem kezdődött el vagy lassabb ütemű; azokat  a középsős és nagycsoportos óvodásokat, kisiskolásokat, akik játékos formában szeretnék elsajátítani a beszédhangok pontos ejtését, bővítenék szókincsüket, gazdagítanák kifejezésmódjukat; azokat a gyerekeket (3. osztálytól) és felnőtteket, akiknél a fogszabályozás sikerességéhez nyelvlökéses terápia javasolt, valamint azokat az iskolásokat, akiknél az írás- és olvasás elsajátítás némi többlettámogatást igényel. A foglalkozásaimat hétfő délutánonként tartom. 

Fehér Fruzsina

+36202301974

 Logopédia- és autizmus spektrum pedagógiája szakos gyógypedagógus vagyok. Óvodás- és kisiskolás korú gyermekek, egyéni- és kiscsoportos autizmus specifikus fejlesztésével, logopédiai terápiákkal, valamint autizmussal élő gyermekek logopédiai fejlesztésével foglalkozom. 
A foglalkozásaimat péntek délutánonként tartom. 
 

Ficze Zsuzsanna 

+36705877286

Autizmus spektrum pedagógiája szakos gyógypedagógus vagyok. A foglalkozásaimat kedd délutánonként tartom. 

Együttműködő kollégáink:

Durányik Réka

Klinikai szakpszichológus

 

Lipták Zita

Gyermekpszichológus

liptakzita.hu/