GRAFOMOTOROS KÉPESSÉGFEJLESZTÉS

Télköszöntő Ügyes Kezek

Száncsengők, piros sapkák, hóangyalok, agancsok és meleg kakaók.

Köszöntünk Tél!


A 6-10 éves gyermekeknek megszervezett komplex finommotorikus képességfejlesztő foglalkozásainkon szeretettel várunk mindenkit, aki szeret alkotni, teremteni, festeni, vágni, ragasztani, maszatolni.

Célunk, hogy az alkotás során a gyerekek igazán kikapcsolódhassanak a leckeírás, a verstanulás, a matekgyakorlás, és a dolgozatrakészülés mókuskerekéből, hogy feltöltődhessenek, regenerálódhassanak egy kicsit a hét közepén. Ennek érdekében hívjuk segítségül a téli hangulatot megteremtő témaköröket, hogy ezzel megelőzhessük bennük az ebben az időszakban oly’ gyakori fáradtság és a “lemerülés” kialakulását.


A didaktikusan felépített fejlesztés komplexitása többek között abban rejlik, hogy a foglalkozásokon nemcsak a grafomotoros képességfejlesztésben nyújtunk segítséget a gyerekeknek, hanem a megalkotott produktumok felhasználásával szinte észrevétlenül fejlődik a térbeli,- és az idői orientációs képesség (melyek többek között a matematikai készségek fejlődését szolgálják), a szeriális észlelés (mely az olvasás és írás alapját képezi), és nem utolsó sorban a figyelem és az emlékezet területei is, melyek a teljes tanulási folyamat sikerességét tudják befolyásolni.  

A fejlesztő csoport egyedisége pedig abban rejlik, hogy a megsegítést igénylő gyerekek mellett a tehetséges gyermekek gondozása is kiemelt hangsúlyt kap a foglalkozások során.


A Télköszöntő Ügyes Kezeket szerdánként 17:00 és 18:00 órás kezdettel várja gyógypedagógus kollégánk Mogyorósi Zsuzsi a gyermekek számára észrevétlen képességfejlesztő trükkökkel, izgalmas ötletekkel és sok szeretettel.

(az érintett szerdák: november 7, 14, 21, 28, és december 5.)


Ára: 3000.-/fő/alkalom, amely tartalmazza a foglalkozásokon felhasználható alapanyagokat és eszközöket, illetve az ezekből készített egyedi produktumokat is.

(A foglalkozások minimum 4 fő előzetes jelentkezése esetén valósulnak meg!)

 

Jelentkezz alábbi elérhetőségeink bármelyikén: 

Medve-Bederna Tímea +36704131674

Mogyorósi Zsuzsanna +36304440017

iskolavar@gmail.com

 

 

Adventi Ügyes Kezek

Díszítsék fel gyermekeink a téli ünnepeket!

 

A 6-10 éves gyermekeknek megszervezett kreatív kézműves foglalkozásainkon szeretettel várunk mindenkit, aki szeret alkotni, teremteni, festeni, vágni, ragasztani, maszatolni, ugyanis az Ügyes Kezek foglalkozásokon nemcsak a grafomotoros képességfejlesztésben nyújtunk segítséget, hanem a tehetséges gyermekek gondozása is kiemelt hangsúlyt kap.

 

A gyerekek minden foglalkozással egyre közelebb és közelebb kerülnek a téli ünnepek meghitt hangulatához, melyben az alkalomhoz illő zenei aláfestés, illatok, ízek és fények is segítségükre lesznek majd.

 

 A foglalkozásokon elkészült teljesen egyedi, minőségi alapanyagokból készített díszek még évek múltán is értékes öltözéke lehet majd a karácsonyfának, ill. az ünnepi díszbe borult otthonnak.

Az alkotás közben lehetőségük nyílik a szeretteiknek szánt meglepetések készítésére is, melynek során megtapasztalhatják a személyre szóló, igazi ajándékozás örömét is. Az így elkészült munkák önbizalommal töltik el a gyerekeket, emellett pedig nagyon beszédesek is tudnak lenni: tükrözik a gyermekben rejlő értékeket, és nyíltan mesélnek az érzelmeikről is.

Az Adventi Ügyes Kezeket december 12-én és 19-én (szerdánként) délután 17:00-18:30-ig várja gyógypedagógus kollégánk Mogyorósi Zsuzsi a gyermekek számára észrevétlen grafomotoros képességfejlesztő trükkökkel, ünnepi hangulattal és nagy szeretettel.

 

Ára: 4000.-/fő/alkalom, amely tartalmazza a foglalkozásokon felhasználható minőségi alapanyagokat és eszközöket, illetve az ezekből készített időtálló és esztétikus egyedi produktumokat is.

 

(A foglalkozások minimum 4 fő előzetes jelentkezése esetén valósulnak meg!)

 

Jelentkezz alábbi elérhetőségeink bármelyikén: 

Medve-Bederna Tímea +36704131674

Mogyorósi Zsuzsanna +36304440017

iskolavar@gmail.com

 

Jelentkezz most!

A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.