A több alkalomból álló, szakmai team-munkában történő komplex képességfelmérés ára: 20.000.-Komplex képességvizsgálatunkkal feltárjuk a szülők, ill. pedagógusok által észlelt nehézségek okát:
A gyermek komplex képességvizsgálatát team-munkában, a villanyipszichologia munkatársaival szoros együttműködésben végezzük el. 
A diagnosztikus folyamat általában 4-5 alkalomból áll:
Első lépésként klinikai szakpszichológus kollégánk, Durányik Réka (villanyipszichologia.hu/munkatarsak.htm) várja a szülőt/szülőket egy beszélgetésre, melynek során lehetőség nyílik a probléma alapos átbeszélésére. A következő 2-3 alkalom során elvégzi a gyermek problémáira fókuszáló vizsgálatokat, melyek legtöbbször IQ teszttel, ill. szükség szerint különböző személyiség tesztekkel történnek. (Bővebben: villanyipszichologia.hu/tevekenysegek.htm)
Következő lépésként, a fenti vizsgálatok eredményei alapján, Medve-Bederna Tímea végzi el a gyermekkel az egyénre szabottan megválogatott gyógypedagógiai- logopédiai vizsgálatokat. 
A diagnosztikus szakasz lezárásakor, egy szülői konzultáció keretein belül kijelöljük a megfelelő terápiás útvonalat, melyet kérésre szakvélemény formájában is átadunk a gondviselőknek.
 
 A több alkalomból álló, szakmai team-munkában történő komplex képességfelmérés ára: 20.000.-